Naše Storitve

eFollowr

eFollowr je nova platforma, ki zadovoljuje potrebe ponudnikov (kot so pravne osebe, različne neprofitne organizacije, ustanove, zavode), ki želijo posredovati zainteresirani javnosti tako imenovanim „sledilcem“ hitre, neposredne informacije, ki so za njih pomembne ali/in ugodne.

Spletne strani

Ponujamo cenovno ugodno načrtovanje spletnih strani za vaše podjetje. Pri izdelovanju spletnih strani se držimo naslednjih načel:
-Načrtovanje
-Enostavnost
-Odzivni dizajn
-Podpora ter analiziranje
-Integracija s sodobnimi socialnimi kanali

 

Klicni center

Na osnovi praktičnih izkušenj in mnenj uporabnikov smo oblikovali optimalen program, ki je prilagojen vsem potrebam sodobnega klicnega centra.

-Učinkovit in organiziran servis strank
-Aplikacija za agenta
-Aplikacija za nadzornika

Telefoni za mlade po srcu

 

Končno pravi telefoni za starejše osebe, slabovidne in naglušne!

-Velike tipke
-svetilka
-SOS tipka

 

IP telefonska centrala – VOIP PBX

Ip telefonija

IP telefonska centrala predstavlja napredno rešitev, ki usmerja in upravlja tako glasovno kot podatkovno komunikacijo. Je izjemno prilagodljiva, saj se ujema skoraj z vsakim omrežjem. Upravlja IP, analogne, kakor tudi ISDN telefone, fakse, POS terminale, IP vmesnike in drugo.

  

 

Nadzorno obračunski sistem (NOC)

Obračunski center

V primeru, da zaračunavate stroške klicev svojim gostom, najemnikom ali drugim, je nujna hitra in natančna podatkovna podpora. IP telefonska centrala z vključenim obračunsko-nadzornim sistemom N.O.C. kakovostno usmerja klice, zagotavlja visoko odzivnost, nadzor nad opravljenimi klici in zasedenostjo opreme ter omogoča vpogled v odhodne in dohodne klice posameznemu klicatelju in nadzornim strukturam podjetja.